Barbiecore u enterijeru: Spoj pink estetike i retro vibracija

by | June 18, 2023
Barbiecore

Ko ne bi želeo da živi u Barbie kući iz snova? Barbiecore trend u smeloj roze boji sa retro detaljima je postao jedan od vodećih u svetu enterijera.

Ako želite da pružite šansu Barbiecore trendu i ulepšate svoj prostor, u nastavku pogledajte savete dizajnera.

Barbiecore u enterijeru: Spoj pink estetike i retro vibracija

Naravno, jedan od najlakših načina da živite u svom sopstvenom Barbie svetu je dodavanjem puno roze boje.

Ali nema potrebe da farbate sve vaše zidove u boju žvakaće gume, ako to nije vaš stil. Svetlorozi zidovi ili pločice iznad kuhinje u ovoj boji su i više nego dovoljni da budete u korak sa ovim trendom i pružite prostoru potpuno novi ambijent.

Meke i svežije nijanse roze ili čak prigušene pružaju karakter i ne izgledaju neozbiljno, već vrlo elegantno i šarmantno.

Ako pak roze zidovi nikako nisu za vas, ovu boju možete uvesti kroz postavljanje dekorativnih predmeta, peškira, ukrasnih vaza ili nameštanja u ovoj boji.

Naravno, možete zadržati i minimalistički stil uz jednostavne ukrase, cvetne printove, roze dekorativne jastuke i posteljinu u ovoj boji. Takav trik je jednostavan način da osvežite svoj prostor ovim ženstvenim vibracijama.

Retro enterijer u Barbiecore stilu

Ako želite da pratite ovaj trend, on ide takođe rame uz rame sa retro stilom. Definitivno nećete pogrešiti ako unesete vintidž dekorativne predmete u vaš prostor, starinske knjige za stočić za kafu, staromodne fiksne telefone – i sve to u pastelnim nijansama. Rezultat je zabavan prostor ispunjen estetikom koja će zadiviti svakoga.

Još jedan super način da unesete Barbiecore trend u enterijer su udobni dekorativni jastuci i posteljina koja podseća na oblake. Iako možda nije idealno za letnje mesece, najbolji savet bi bio da udvostručite jorgane, tako da vaš krevet izgleda savršeno mekano. Korišćenje nekoliko jastuka je takođe odličan način da ulepšate svoj udoban krevet ili sopoput veštačkog krzna ili ovčje kože u beloj ili pastelnoj boji.

 


Miljana Momirović

cerro_photography/GettyImagesPlus