Enterijer u stilu 70ih: Bogata i mekana privlačnost toplih tonova

by | September 18, 2023
Enterijer u stilu 70ih

Tople boje i prirodni materijali podižu utisak o domu. Enterijer u stilu 70ih ponovo je ponovo aktuelan zbog toga što izgleda skupo i kvalitetno.

Najnovija kolekcija koju je lansirao brend enterijera Soho Home savršeno prikazuje ove jesenje trendove. Shvatajući suštinu organske i dizajnerske prirode Soho Home-a, kolekcija omogućava vlasnicima kuća da ove jeseni osveže prostore visokokvalitetnim komadima, slaveći prirodne materijale i bogate teksture.

Kompilacija dizajna inspirisanog 1970-im, kolekcija pokazuje toplinu modernog dizajna iz sredine veka. U celoj kolekciji je vidljivo puno prirodnog, punog drveta, kao i mekih tkanina koje su savršene za ideje jesenjeg dekora.

Potražite inspiraciju za uređenje vašeg doma.

Enterijer u stilu 70ih: Bogata i mekana privlačnost toplih tonova

Oblici

Enterijer u stilu 70ih je omiljen među dizajnerima za kraj 2023. godine. Od velikih lampi u uglu prostorije do skulpturalnih sofa, svaki komad deluje kao fokusna tačka u domu.

Balansirajući udobnost i stil u jednakoj meri, komadi nameštaja su praktični ali elegantni jer predstavljaju prirodni dekor iz sredine veka od kojeg se nikada ne umaramo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soho Home (@sohohome)

Prirodno drvo

Od hrasta do oraha, sa masivnim drvetom nećete pogrešiti kada je u pitanju nameštaj, uključujući uzglavlja, fotelje i ormare.

Puno drvo garantovano donosi organski osećaj u vaš dom, a njegova kvalitetna izrada znači da će trajati godinama koje dolaze. Prirodan osećaj drveta može da razbije prostoriju od osećaja hladnoće, a njegova toplina je savršena za jesen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soho Home (@sohohome)

Enterijer u stilu 70ih: Tople teksture

Tople i udobne tkanine su neophodne za jesenju dekoraciju. Potražite tkanine bogate teksture, uključujući bukle, somot i lan. Prirodna paleta boja toplih tonova, svaki komad, od jastuka do tepiha, savršen je za kreiranje slojevitog izgleda koji dodaje dubinu domu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soho Home (@sohohome)


Miljana Momirović

Oleksandr Shcherban/GettyImagesPlus