Kombinacija bele i drvo dekora utopliće vaš životni prostor

by | July 14, 2022

Poznato je da potpuno bela unutrašnjost enterijera ponekad može izgledati jednolično, sterilno i oštro. Način da se izbegne takav utisak jeste uvođenje različitih tekstura u ambijent. Uvođenjem teksture sa prirodnim materijalima ili njihovim imitacijima – teksture drveta, cigle, vune, ili na primer kamena ili betona, prostor će izgledati privlačnije i skladnije.

Bela i dekor drveta su prava kombinacija, a drvo je jednostavan način da se utopli potpuno beli prostor. Ukoliko teksturu u prostor unosite kroz drvo dekor, centralni zid u ambijentu možete obložiti aktuelnim drvenim oblogama ili tapetama u drvo dekoru. Drvo dekor uz beli nameštaj doneće toplinu i teksturu, a ovu neutralnu kombinaciju upotpuniće bilo koji stil dekoracije unoseći dinamiku u ambijent.

Regal PRATO, u dezenu opak bele sa kombinacijom crnog drveta, idealno će se uklopiti u svaki dnevni boravak, a svojim poluzastakljenim elementima odličan su primer modernog stila uređenja. Beli zidovi uz moderan nameštaj čine minimalistički stil uređenja savremenog doma.

Bela daje osećaj elegancije i prozračnosti koja dodatno otvara prostor, dok mu drvo daje toplinu i osećaj rustičnosti. Beli zidovi učiniće moderan stan prostranijim, ali bi bilo sjajno da na to unesete malo ličnog pečata i razveselite energiju u ambijentu. Kombinacija bele i drvo dekora na komadu nameštaja, poput regala KANAS, daje upravo taj efekat. Ukoliko lepo rasporedite elemente regala, a dekoraciju naglasite jarkim bojama, neočekivanim paternom tepiha ili tapete i trendi kućnim aksesoarima, dobićete ambijent o kakvom ste maštali.

Kombinacija bele i drvo dekora savršena je kombinacija i za uređenje predsoblja. Najbolje je da zidovi uz ovu kombinaciju budu svetli, u belim i sivim tonovima.

Predsoblje ASTOR u dekoru sivog hrasta i ivica presvučenih belom lak folijom savršen je izbor za svetli nameštaj sa toplinom. Element predsoblja ASTOR P2 praktičan je komad za odlaganje garderobe i obuće, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da uz njega kombinujete element predsoblja ASTOR CIV, sa kačilicama i policom za odlaganje, i element predsoblja ASTOR KOM, koji poseduje praktičan zatvoreni segment za odlaganje obuće, kao i tapaciranu površinu za sedenje.

Sa malo volje, možete upotpuniti svoj dom, dati mu drugu dimenziju i harmoničan izgled. Uz pravi izbor nameštaja, kao i boje zidova i dekoracije, vaš dom će postati još topliji i ušuškaniji, a to je ono čime svi želimo da obogatimo svoje domove.