Lepo & korisno

by | 5 septembra, 2018

U prodavnici Home Alliance pronaći ćete neophodne praktične stvari za svoj dom. Renomirani brendovi u našoj ponudi garantuju vrhunski kvalitet uz atraktivan dizajn.

 

Firma Home Alliance je ovlašćeni distributer za Srbiju za tri renomirana svetska brenda u oblasti galanterije za potrebe kućnih i poslovnih prostora: holandskog Brabantia, nemačkog Wesco i američkog Simple Human.


Sedište firme je u samom centru Beograda, u divnoj pešačkoj zoni na Obilićevom Vencu, gde se nalazi i naša maloprodaja i izložbeni prostor pomenutih proizvoda. Atraktivan dizajn i izuzetan kvalitet čini ove proizvode jedinstvenim na našem tržištu.


Iz raznolike ponude izdvajaju se kante za smeće, koje su primarni proizvod sva tri proizvođača. Svi modeli izrađeni su od nerđajućeg čelika i imaju pet do deset godina garancije proizvođača na mehanizme za otvaranje. Oni mogu biti sa pedalom, senzorima, te touch, press i push opcije otvaranja.

Kante su dostupne u raznim upečatljivim bojama, kao i u crnoj, beloj i inox varijanti, te ih lako možete uklopiti u svoju kuhinju i kombinovati ih sa drugim elementima kuhinjskog aksesoara, takođe dostupnim u našoj ponudi.

U ove detalje spadaju prelepe kutije za hleb, činije za voće, atraktivne posude za čuvanje brašna, kafe, šećera, držači ubrusa, mlinovi, kuhinjske vage, čajnici i još mnogo toga. I ovi proizvodi su uglavnom od nerđajućeg čelika, što im omogućava da godinama ostanu nepromenjeni i da krase vaš prostor.

Obilićev venac 9-11, Beograd
tel: 011 413 53 25
063642 249
[email protected]
www.homealliance.rs

www.facebook.com /home.alliance.serbia