Najskuplje kuće poznatih u 2023. (za sada)

by | March 9, 2023
Najskuplje kuće poznatih

Veličanstvene najskuplje kuće poznatih u 2023. odišu glamurom, luksuzom i prestižom i definitivno opravdavaju svoje vrtoglave cene.

Ne, ove kuće zapravo nisu ni nalik običnim kućama – ali kladimo se da vas to čini još radoznalijim koliko u stvari vrede. Otkrivamo vam sve detalje u nastavku.

Najskuplje kuće poznatih u 2023. (za sada)

Ben Affleck i Jennifer Lopez, 50.2 miliona dolara

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ovako moćan par mora imati nekretninu koja je naš po njihovoj meri. Njih dvoje kupili su kuću u Pacific Palisades u februaru 2023. po visokoj ceni. Ima 11 kupatila, sedam spavaćih soba, četiri kuhinje i klimatizovanu garažu za šest automobila. Naravno tu su i druge prostorije ua uživanje – biblioteka, kućni bioskop, teretana, spa centar. Imanje takođe ima i gostinsku kuću koja se nalazi na toj površini.

Najskuplje kuće poznatih: Tom Ford, 72.5 miliona dolara

Najskuplje kuće poznatih

Nakon što je prodao svoj istoimeni brend gigantskoj kompaniji Estee Lauder, Tom Ford je kupio novu lukuznu kuću u Palm Biču na Floridi. Platio ju je neverovatnih 72,5 miliona dolara. Sa arhitekturom Daniel Kahan i dizajnom enterijera Penelope Irwin, vila sa pet spavaćih soba i sedam kupatila okružena je palmama i ima veličantsveno dvorište od kog zastaje dah.

Robert Patinson, 7.65 miliona dolara

Filmska zvezda Betmena i Zone sumraka kupila je novi dom na holivudskim brdima za 7.65 miliona dolara u februaru, čime je to postao njegov drugi dom u Kaliforniji. U njoj će živeti sa svojom devojkom Suki Waterhouse i sigurno će imati svoju privatnost. Celo imanje odiše posebnim komforom, ima mali bazen i prostor za roštiljanje.

Od njihove savršeno uređene bašte do naizgled bezbrojnih kupatila, ove lukuzne kuće možda neće biti odmah idealne za kućni budžet. Bez obzira na to, fenomenalne su za istraživanje i divljenje.


Miljana Momirović

Mike Coppola/Staff/GettyImagesPlus, Amy Sussman/Staff/GettyImagesPlus