Ideje za tople jesenje detalje u vašem domu

by | October 20, 2022

Mnogo je ideja na koji način možete dekorisati dom, a dolazak jeseni pravo je vreme da budete kreativni i u svoj enterijer dodate detalje koji će dočarati jesenju atmosferu i utopliti vaš dom. Uvođenje sitnih intervencija zaista je lako, pa se za početak prepustite i inspirišite prirodom. Kombinujte tople, bogatije boje i par jesenjih detalja različitih tekstura, upotpuniće svaki kutak i doprineti vašem uživanju u jesenjim danima, uz topli čaj i omiljeni film.

Komadi nameštaja u jesenjim bojama savršeno će se uklopiti u takav ambijent, a pravi primer je fotelja BRIŽ koja, zahvaljujući svom izuzetno modernom dizajnu, predstavlja odličan izbor za uređenje dnevnog boravka. Autentičan dizajn i dezen ove fotelje doprinose izraženoj estetici ambijenta, a mogućnost izbora štofa ostavlja mogućnost za odabir savršene jesenje zlatno žute boje, koja sa artisanom predstavlja idealnu kombinaciju u ambijentu i odličan je kontrast crnom dekoru. Komoda LUSITANIA 3K4F, u kombinaciji toplog dekora artisan hrasta i crne mat folije, odličan je dodatak ovom kutku, koji možete upotpuniti i vitrinom LUSITANIA POP 2K VS1, kao i klub stolom VKCT-50218.

Ovogodišnji jesenji trendovi kućnog dekora podrazumevaju zanimljive oblike, tople neutralne i zemljane tonove i luksuzne teksture. Topli tonovi peska, cimeta, terakote, bakra, prigušenog zelenila i sličnih neutralnih tonova dopunjuju skoro svaku drugu paletu boja, čineći ih savršenim dodatkom svakom prostoru.

Idealan komad nameštaja koji se uklapa u navedene trendove i upotpunjuje ušuškani ambijent jeste ležaj MARBO savremenog dizajna, koji je pritom i veoma praktičan. Neizostavan je i klub sto, a sa klub stolom VKCT-50162 ne možete pogrešiti. Dodavanjem par pletenih taburea i mekanog ćebeta pravi jesenji kutak je spreman, a sjajna dekoracija za pun efekat su i dekorativna ogledala različitih dimenzija, koja možete postaviti na zid.

Pored kontrastnih rešenja i zemljanih tonova, postoji još dekorativnih rešenja za ljubitelje toplijih tonova, pa je, pored stalnog nameštaja u omiljenim drvo dekorima, opcija i dodavanje dekoracije u upečatljivim bojama jeseni ili krečenje zida u nijanse koje se uklapaju sa detaljima u enterijeru.

Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da za ambijent spavaće sobe odaberete bračni krevet SARDINIA 160 koji je spoj topline naturalnog i rustičnog, a zajedno sa garderoberom SIERRA 180 OG daje suptilnu dozu elegancije i otmenosti. Prekrivač DIAMOND u žutoj boji, kao i jastučnica sa natpisom “Home sweet home”, takođe sa žutim detaljem, utopliće prostor.

Nadamo se da ste spremni dočekali jesen, kao i da smo vas idejama za dekorisanje enterijera inspirisali da u domu kreirate kutak sa toplim jesenjim detaljima, koji će vam biti omiljena oaza za uživanje i odmor.