Ikea nameštaj za odlaganje koji će vas oduševiti

by | September 19, 2023
Ikea nameštaj za odlaganje

Ikea nameštaj za odlaganje je upravo ono što vam treba u vašem domu da ako vam nedostaje prostor za skladištenje. Pročitajte u tekstu koji IKEA nameštaj je pogodan za ovu namenu.

Ikea nameštaj za odlaganje: Odaberite savršeni komad za vas

Prostor u kom živimo je veoma važan za nas, pa je sređivanje enterijera sjajan način da brinete o sebi i svom mentalnom zdravlju. Pronalaženje kreativnih ideja za skladištenje će biti spas za vaš dom. Ima li nešto što više unosi mir od urešenog prostora. Evo koji komadi IKEA nameštaja su idealni za ovu svrhu.

Ikea nameštaj: Ideje za uređenje dnevne sobe

KALLAX police

Ovaj tip polica možete koristiti za skladištenje bilo čega. Od knjiga, kutija do igračaka. Dobra stvar je što lako možete i da sakrijete ono što ne želite da se vidi.

Sofa JÄTTEBO

Ovo je odlična sofa sa 3 sedišta koja ima dovoljno prostora za odlaganje ispod sedaonog dela. Tu možete skladištiti sve što ne želite da bude vidljivo.

Ikea nameštaj za odlaganje: Biblioteka BILLY

Ovaj tip polica nudi brojne mogućnosti skladištenja. Zahvaljujući staklenim vratima, svoje omiljene predmete lako možete zaštititi od prašine.

Metalne mrežaste korpe TROFAST

Mojžete ih pronaći u nekoliko boja što je sjajno jer vam pomaže da lako odaberete u koju ćete skladištiti magazine, igračke ili dokumente, a da ih  ne pomešate i brzo pronađete.

Tabure sa mestom za odlaganje OSKARSHAMN

Ovaj tabure može biti sjajan oslonac za noge, a takođe je i odlično mesto za odlaganje.

Ikea nameštaj za odlaganje: Viseći ormar IVAR

Ovaj ormar za odlaganje odiše nordijskim šarmom, a naći ćete sjajan način da ga iskoristite tako što ćete ga olačiti na zid dnevne sobe ili kancelarije.

Kolica RÅSKOG

Ovo je praktičan i svestran IKEA proizvod koji je idealan za skladištenje bilo čega. Njegova mala veličina olakšava prelazak iz jedne prostorije u drugu.

Cipelarnik STÄLL

Ovaj cipelarnik je sjajan način da posložite svoju obuću i da oslobodite prostor na podu.

Ikea nameštaj za odlaganje: Zidna polica VATTENKAR

Ova zidna drvena polica sa perforiranom pločom je savršena za časopise, naočare ili knjigu.

Ormarić BESTÅ

Ovaj ormarić ima dovoljno prostora da u njega stavite garderobu ili veće stvari koje ne želite da iko primeti.

Dakle, ako vam se dopada neki od ovih komada nameštaja, znate gde da se zaputite. A možda usput pronađete još nekoliko zanimljivih komada.


Snežana Vranić

urfinguss/GettyImagesPlus