Mali komadi nameštaja oplemenjuju prostor

by | June 4, 2021

Kada dođe vreme za sezonsko čišćenje doma, a ujedno i sređivanje garderobera, često se javi problem sa manjkom prostora za odlaganje stvari koje nam u tekućem periodu nisu potrebne. Možda je sada došlo pravo vreme da se ovom problemu stane na put, jer je rešenje na dohvat ruke, a to su različiti modeli komoda DUERO, koje predstavljaju estetski lepe, ali svakako i funkcionalne komade nameštaja koji će zadovoljiti vaše potrebe.
Ove komode dizajnirane su u četiri modela, a svaki od modela se može izabrati u jednom od pet ponuđenih dekora (artisan hrast, sivi hrast, bela, bela lak folija i siva). Još jedan od benefita je što možete izabrati i modele različitih širina i visina, što će ih učiniti potpuno prilagodljivim vašem životnom prostoru, a ujedno vam pružiti i široki niz i izbor kombinacija.
Pored toga što su praktične, ove komode će doprineti estetici ambijenta, pa ukoliko birate komodu za industrijski stil uređenja enterijera, pravi izbor je komoda DUERO 3K2F u drvo dekoru. Osam polica i dve fioke dovoljne su za odlaganje brojnih stvari, a izražena tekstura, artisan hrasta i crni metal savršeno se uklapaju u industrijski stil. Jedan od trikova koje možete iskoristiti, a koji će goditi ovom stilu, jeste postizanje kontrasta, tako što ćete komodu postaviti ispred sivog zida. Gornju policu komode možete “rezervisati” za izlaganje omiljenih dekorativnih sitnica, a zid iznad nje možete oplemeniti ogledalom ili umetničkom slikom.


Artisan hrast i crni metal odlično će izgledati i ispred zida od opeke, što se takođe odlično uklapa u industrijski stil, a sjajan efekat možete postići i kombinacijom dva fiokara različite visine, DUERO 5F 45 i DUERO 3F. I u ovom slučaju gornje police možete iskoristiti tako što ćete na njih postaviti dekoraciju poput ramova sa fotografijama i knjiga. Dodatnu dekoraciju u ovom kutku možete dodati i putem jastučića, korpe od pruća, kao i zelenog bilja.


Za sve ljubitelje svedenijeg ambijenta, predlog je komoda u belom dekoru, čiji bi stil pratili zidovi, kao i ostali delovi nameštaja u neutralnim tonovima, poput ambijenta sa komodom DUERO 5F 90.
Ako želite da isprobate skandinavski stil, koji je sve popularniji, sigurno nećete pogrešiti. Odlikuje ga minimalizam koji koristi kombinaciju tekstura i nežnih nijansi dekoracije kako bi uglađeni, moderni nameštaj dobio toplinu i privlačnost, a ukoliko poželite da ambijent prilagodite upravo ovom stilu, onda neka vaš izbor bude komoda DUERO 5F 90 u sivom dekoru.

Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju i da ubacite propratne detalje koji će biti u hladnim, plavim nijansama, a ukoliko ste iskreni ljubitelj plave boje, predlog je da i jedan od zidova bojite ovom bojom. Dinamiku prostora možete postići detaljima poput lampe ili dodatnih polica.
S obzirom na to da se komode DUERO uklapaju u bilo koju prostoriju vašeg doma, na vama je samo da osmislite kako bi vaš idealni ambijent izgledao i da izaberete jednu od komoda, a možda, inspirisani predlozima dizajnera enterijera, poželite i po jednu komodu od sva četiri modela. U svakom slučaju, olakšaćete sebi uređenje doma, a sasvim sigurno ga i estetski osvežiti.