TARA – LUKSUZ ZA CEO DOM

by | March 3, 2021

 

Želite da opremite svoj dom u jednom stilu? Kompanija Jela to omogućuje svojim kupcima kroz različite programe. Nova kolekcija TARA je jedna od Jelinih programa koja u svojoj ponudi ima kuhinju, predsoblje, dnevnu i spavaću sobu.

Izrađena u grafit sivoj boji u kombinaciji sa drvo-dekorom Pacifik orah, a lakirana UV lakom na bazi vode sa soft-mat efektom, kolekcija TARA se izdvaja na tržištu. Visok kvalitet izrade elemenata, odabrani materijali, tehnologija lakiranja i dizajn koji nikad ne izlazi iz mode, garantuju luksuz, dugotrajnost, eleganciju i funkcionalnost ove kolekcije.

Članak se nastavlja posle reklama

ZA NAJBOLJI PRVI UTISAK

Ulazni deo doma pruža mnogo više od dobrodošlice u vaš enterijer. Predsoblje iz kolekcije TARA karakteriše sofisticirani dizajn, visoki kvalitet i funkcionalnost.

Članak se nastavlja posle reklama

SRCE DOMA

Članak se nastavlja posle reklama

Kuhinja iz kolekcije TARA neće nikog ostaviti ravnodušnim. Tradicionalnom i rustičnom izgledu kuhinje, kao i celoj kolekciji TARA, doprinose frontovi od profilisanog 3D medijapana, masivni plafoni, dekorativni stubići i lajsne. Ova kuhinja je, osim u grafit sivoj, dostupna i u beloj boji.

Članak se nastavlja posle reklama

MESTO ZA OKUPLJANJE

Dnevna soba je deo doma u kome provodite najveći deo svog vremena u razgovoru sa svojom porodicom i prijateljima, gledanju televizije i sličnim aktivnostima. Postarajte se da u takvim trenucima uživate u toplini kolekcije TARA koju krase metalne ručice u boji starog zlata, kao i stakleni elementi.

Članak se nastavlja posle reklama

OAZA MIRA

Ukoliko želite u potpunosti da uživate u svojoj spavaćoj sobi, ona mora da bude spektakularna. Spavaćom sobom iz kolekcije TARA možete da postignete efekat spektakularnosti, topline i elegancije.

Članak se nastavlja posle reklama

Više informacija potražite na: www.jela.rs