Ženski kutak za šminkanje: Kako da uklopite toaletni sto?

Veoma je važno da toaletni sto bude funkcionalan i udoban.

by | May 3, 2023
Toaletni sto

Toaletni sto sa ogledalom je veoma funkcionalan i izuzetno koristan. Osim toga, ovo je odlično mesto gde možete da skladištite kozmetiku, češljeve, nakit i ostale potrepštine pri doterivanju.

Kako odabrati toaletni sto?

Toaletni sto predstavlja lični prostor i zbog toga je veoma važno da on bude veoma udoban i funkcionalan. Prilikom odabira treba da obratite pažnju na njegovu funkcionalnost kao najvažniji prioritet. Isprobajte sto pre kupovine: sedite na njega i obratite pažnju na udobnost i praktičnost.

Gde treba da postavite toaletni sto?

Toaletni sto se najčešće postavlja u spavaću sobu. To je zbog toga što vam je u tom slučaju sve na dohvat ruke prilikom doterivanja. Takođe, veoma je praktično da imate toaletni sto u spavaćoj sobi jer na taj način rasterećujete kupatilo i prostor u njemu. Najčešće se ovaj komad nameštaja postavlja na zid nasuprot kreveta ili u uglu prostorije.

Naravno, ako niste u mogućnosti da kupite nov toaletni sto, sve što vam treba je sto, stolica i ogledalo. Takođe, komoda sa fiokama može doći u obzir. Fioke su veoma praktične jer možete da sklonite svu kozmetiku sa vidika i da toaletni sto ukrasite na zanimljiv način. Postoji više tipova toaletnih stolova, a vaše je samo da odaberete pravi za vas.

Osim toga, veoma je važno da imate dobro osvetljenje za toaletnim stolom koje će omogućiti da dobro vidite dok se šminkate i doterujete. Možete staviti viseći luster iznad stola, dve stajaće lampe sa jedne i druge strane ili stonu lampu. Međutim, veoma je važno da odaberete svetlo koje se neće odbijati o ogledalo i u stvari vam otežavati da vidite. Zbog toga su sijalice na okviru ogledala jedno od dobrih i kvalitetnih rešenja.

Toaletni sto je zaista nešto što je potrebno svim damama. Stoga se nemojte dvoumiti i odaberite sebi ženski kutak za šminkanje koji će vam olakšati doterivanje.

Peter_visual/GettyImagesPlus