Kako da iskoristite dodatnu sobu u vašem domu?

by | September 21, 2023
Kako da iskoristite dodatnu sobu

Ukoliko imate višak soba, onda vas sigurno zanima kako da iskoristite dodatnu sobu u vašem domu. Postoji nekoliko sjajnih načina na koje to možete da učinite.

Kako da iskoristite dodatnu sobu?

Bonus sobe su idealna stvar, ali ako znate šta ćete sa njima. Često to bude problem i onda prostorija stoji netaknuta čekajući da se trasformiše u nešto posebno. Srećom, postoji niz različitih ideja kako biste mogli da transformišete ovaj prostor.

Enterijer u stilu 70ih: Bogata i mekana privlačnost toplih tonova

Napravite kancelariju u kući

Radni prostor u kući može biti pravi spas, naročito ako je to priroda vašeg posla. Ovo je sjajni način da rasteretite ostale prostore poput spavaće sobe, kancelarije i trpezarije gde ljudi često rade. Osim toga, zatvaranjem vrata, dobićete pravi mir koji vam je neophodan.

Kako da iskoristite dodatnu sobu: Napravite veliki garderober od prostorije

Zar to nije san svih nas? Dovoljno prostora u kome se stvari neće gužvati i gde ne morate da se odričete ničega. Sve što vam treba je veći broj polica i veliko ogledalo. Ovde možete da skladištite i obuću. Savršeno iskorišten prostor.

Spa kupatilo

Sauna svakako nije neophodna u bilo kom kupatilu, ali je lepo imati je, naročito ako se bavite stresnim poslom. Obložite zidove kedrom, dodajte klupu i uložite u mehanizam grejanja po izboru. Naravno, za ovo vam je potrebna pomoć profesionalaca. Osim toga, možete drugi deo prostorije da iskoristite za kadu i tople kupke u kojima volite da uživate.

Kako da iskoristite dodatnu sobu: Napravite ostavu

Ako vam je ova prostorija blizu kuhinje, onda ćete sigurno ceniti da imate pravo mesto i dovoljno prostora za skladištenje. Dobro organizovana ostava je spas za svaku kuhinju.

Napravite tematsku sobu

Ako ste ljubitelji pokera, bilijara ili sličnih igara što ne biste iskoristili ovaj prostor u tu svrhu? Sa druge strane, ona može biti idealno rešenje i za muzičku ili umetničku sobu. Ako ste kreativni i volite svoj kreativni hobi ili volite da svirate instumente, onda evo prilike. To je savršeno mesto za njih.

Dakle, ova prostorija može imati savršenu namenu. Ako imate malu decu, napravite od nje dodatnu prostoriju za igru. A možete i da se odlučite za vinsku prostoriju. U svakom slučaju, posvetite je onome što volite.


Snežana Vranić

SeventyFour/GettyImagesPlus