Kako sakriti veš mašinu?

by | March 7, 2023
kako sakriti veš mašinu

Ukoliko želite da sklonite iz vidnog polja uslužno područje vašeg doma, na pravom ste mestu. Pročitajte tekst o tome kako sakriti veš mašinu. 

U današnje vreme stanovi male kvadrature se često grade i najveći broj ljudi živi uptavo u njima. Sve se ređe ostavlja prostor za prostorije u kojima se može prati veš, peglati i slično, a nekada veš mašina ne može stati ni u kupatilo. Međutim, ako već nemate posebnu prostoriju za veš mašinu, možete iskoiristiti prazan prostor na najbolji mogući način i napraviti tajni kutak za veš mašinu.

Ukoliko budete kreativni, možete odvojiti prostor i napraviti skrivenu sobu za veš mašinu.

Kako sakriti veš mašinu: 4 kreativna saveta

1.Rešetkasta vrata

Pogledajte rešetkastu strukturu koja se otvara. U pitanju su vrata iza kojih diskretno stoji mašina za pranje veša. Kada su zatvorena, ova vrata izgledaju kao lepa i suptilna dekoracija zida, a kada se otvore, otkrivaju svoju praktičnost.

2. Vrata od ormara

Ako se pitate kako sakriti veš mašinu, evo najlakšeg načina. Zamislite da veš mašinu sakrijete u ormar. Da li je to uopšte moguće?

Jeste ukoliko ga napravite po meri, i to na mestu gde ste svakako planirali da ostacite veš mašinu. Ko god prođe pored ovih vrata misliće da je u pitanju još jedan garderober, neće ni posumnjati u to šta se nalazi iza.

Kako sakriti veš mašinu? Iza kliznih vrata!

Kuhinja je nekada jedino rešenje za smeštanje veš mašine. Međutim, čak i u tom slučaju, nema potrebe za tugovanjem jer postoje rešenja. Na primer, ako dobro razmislite o tome kako sakriti veš mašinu, klizna vrata su odličan način. Ovako sakrivenu veš mašinu ne moramo vezati isključivo za kuhinju, možemo je smestiti bilo gde jer je niko neće primetiti.

Veš mašina skrivena u kuhinjskim elementima

Pronađite novo mesto za skladištenje kihinjskih sudova jer se veš mašina može na savršen način uklopiti u kuhinjske elemente. Ako se pitate kako, odgovor je vrlo jednostavan. Napravite po meri kuhinjske elemente u koje se lako uklapa vaša veš mašina. Ovo će sakriti mašinu, i vaši gosti nikada neće ni pretpostaviti šta se nalazi iza zatvorenih kuhinjskih ormarića.

Nadamo se da vam se sviđaju naša rešenja i da ćete ih iskoristiti prilikom renoviranja ili uređenja stana.


Jovana Jevtić

urfinguss/GettyImagesPlus