Najpopularnije boje enterijera: Ove nijanse dominiraju na Instagramu!

by | January 21, 2023
Najpopularnije boje enterijera

Predstavljamo vam najpopularnije boje enterijera na Instagramu i pokazujemo vam kako ih influenseri koriste u svom domu.

Krečenje zidova je najlakši način da promenite izgled prostora. A najbolji deo? To je potpuno privremeno. Sa svakom sezonom dolaze novi trendovi boja, a ova sezona nije izuzetak. Od zelenih nadahnutih prirodom do svetlih belih, zaokružili smo listu od  šest boja koje smo u poslednje vreme najviše viđali na našim društvenim mrežama.

Najpopularnije boje enterijera

Električna plava

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Times Property (@timesproperty)


Upadljiva nijansa stvara talase širom celog dizajna enterijera. Iskoristite sveobuhvatni trend boja tako što ćete obojiti svoj dom električno plavom bojom, od upečatljivih kuhinjskih elemenata do zidova spavaće sobe.

Lavanda

Lavanda će se sigurno u 2023. pojaviti u svemu, od mode preko pakovanja proizvoda do enterijera. Ova prašnjava nijansa je dovoljno jaka da da izjavu, ali dovoljno suptilna da ide uz bezbroj drugih boja za lako dizajniranje.

Najpopularnije boje enterijera- Nežno belo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INTERIOR DESIGN (@japandi_interior)

Ništa nije bolje od novog početka i praznog lista, zbog čega su se mnogi dizajneri na našim fidovima odlučili za farbanje svakog zida u belo. Ključno je da razumete podtonove u odabranoj nijansi kako se slučajno ne biste pojavili na strani bež ili sive kada sunce zađe.

Zeleni tonovi

Zaglavljeni u unutrašnjosti veći deo godine ostavio je da svi žude za otvorenim prostorom. Unesite spoljašnjost sa bogatim zelenim zidovima (ili ormarićima ). Videli smo svaku nijansu zelene u trendu – od umirujuće žalfije do dubokih šumskih nijansi do čak i kiselih nijansi.

Terakota

Još jedna nijansa inspirisana zemljom, terakota narandžaste i crvene, pune su naše Instagram feedove paletama pustinjskog života i ideala jugozapada. Koristite bogatu boju kako biste otvoreni prostor učinili prijatnijim ili dodajte dubinu prostoriji sa naglašenim zidom.

Najpopularnije boje enterijera-  Baby pink


Ružičasta je oduvek bila popularna boja za rasadnike i dečije sobe, ali odnedavno je dobila sofisticiraniji ton. Za razliku od živahne Millennial Pink , ova nijansa je mekša i ima suptilan ton breskve. Takođe samo mislimo da to čini sobe srećnijim, kao što je ova primarna spavaća soba u domu Lize Korti u Milanu.


KatarzynaBialasiewicz/GettyImagesPlus