Kupatilo bez ormarića: Kako da organizujete stvari

Kupatilo bez ormarića može ba bude problem za odlaganje stvari.

by | July 30, 2023
Kupatilo bez ormarića: Kako da organizujete stvari

Kupatilo bez ormarića može ba bude problem za odlaganje stvari. Ali, ako poslušate savete naših stručnjaka rešićete problem. 

Nedostatak ugrađenog prostora ili ormarića ne mora da bude problem jer postoji mnogo fleksibilnih opcija za odlaganje peškira, gelova za tuširanje – čak i kada vam se u prvi mah  čini da nema gde da se stavi.

Kupatilo bez ormarića može da bude funkcionalno

Organizovanje kupatila koje nema fioke, police ili ormare je izvodljivo, samo zahteva pametnija rešenja.

Članak se nastavlja posle reklama

Neki dobri organizatori za kupatilo biće vam najbolji prijatelj, a čuvanje rezervnih proizvoda na drugom mestu je takođe neophodno. Evo kako da rešite problem nultog odlaganja u kupatilu.

Kupatilo bez ormarića: Pametni saveti

 

Članak se nastavlja posle reklama

1. Korisite korpe

Razmislite o kupovini nekih luksuznih korpi za odlaganje sitnica. Postoji mnogo saveta i trikova za organizovanje šankova u kupatilu, ali ako želite da površine budu čiste radi lakšeg čišćenja, uvek možete da okačite peškite kukama na zidu ili na poleđi vrata.

Lepe korpe svojom teksturom, oblikom i bojom mogu da unesu živost u ovaj prostor koji može da deluje hladno.  Odaberete neke elegantne korpe.

Članak se nastavlja posle reklama

Pored toga, ako je korpa blizu toaleta na nju možete da stavite i toaletni papir. Ukrasna korpa takođe može da drži i peškire.

2. Ogledalo s prostorom za odlaganje

Zamena ogledala u kupatilu takođe može da reši problem. Radi se o ogledalu koje ima skriveni prostor za odlaganje, a tu mogu da stanu razne sitnice od lekova, pa do kozmetičkih preparata. Postoji mnogo pametnih načina da se ovo malo skladište dobro organizujete.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Nežne konstrukcije

Uske police ili kolica zauzeće malo prostora i daće vam više površina za toaletne potrepštine i biljke. Za peškire, tanke merdevine mogu biti jednostavno i elegantno rešenje. Osim toga, kolica možete kasnije koristiti i za nešto drugo po želji.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Iskoristite zidove

Jednostavan način da organizujete malo kupatilo bez ormarića je korišćenje vertikalnog prostora. Slično kao kod izbora visokih i uskih rešenja za skladištenje, pričvršćivanje korpi, kuka i polica na zidove će stvari učiniti modernijim.

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

 

Članak se nastavlja posle reklama

 


Dijana Škorić

Suchada Tansirimas / gettyimages.com