Maksimalno iskorišćen prostor ispod sudopere: Saveti i trikovi

by | August 11, 2023
Maksimalno iskorišćen prostor ispod sudopere: Saveti i trikovi

Efikasna organizacija kuhinje i kupatila je ključna za maksimalno iskorišćen prostor. Ako primetite da vam nedostaje prostora, vreme je da preispitate raspored, bez obzira na to koliko vam se ukupan izgled dopada.

Kako maksimalno iskoristiti prostor ispod sudopere

Kada je reč o idejama za organizaciju kuhinje i opcijama za odlaganje u kupatilu, ne zaboravite da iskoristite ormariće ispod sudopere. Kako bismo vam pomogli da započnete preuređenje, pripremili smo niz ideja za odlaganje ispod sudopere sa Pinteresta koje možete sami napraviti ili pronaći u prodavnicama.

Prostor ispod sudopere sa kukama

Iskoristite tuš kuke na drugačiji način. Na vratima ormarića možete okačiti rukavice, četke i lagane potrepštine za čišćenje, posebno ako koristite šipku.

Članak se nastavlja posle reklama

Klizne police u dva nivoa

Klizna dvostruka polica omogućava vam da lako izvučete sve iz ormarića radi pregleda. Na gornjoj polici držite lakše predmete koje često koristite, dok teže stavke koje ređe tražite možete držati na dnu.

Članak se nastavlja posle reklama

Vertikalno podeljene police

Ove posude i stalci odlično se uklapaju u vertikalne police koje postavite unutar ormarića. Ne morate brinuti o tome da izvadite neke od njih kako biste došli do željene posude.

Članak se nastavlja posle reklama

Rolne ispod sudopere

Umorni ste od traženja kesica za smeće po kutijama ili fiokama? Ovo je rešenje!

Članak se nastavlja posle reklama

Držači za magazine

Montirajte držač za magazine sa strane vrata kako biste držali aluminijumsku foliju, providnu foliju i kese za sendviče.

Članak se nastavlja posle reklama

Plastične kutije sa stepenastim rasporedom

Ove kutije dobro funkcionišu ako je prostor ispod sudopere dovoljno velik (i širok) da ih smestite. Pazite da su pogodne za slaganje i razmislite o dodavanju nalepnica sa naznakom sadržaja na prednjoj strani kutija.

Police za lonce

Ako želite bolji pregled nad svojim loncima i tiganjima, razmislite o višeslojnoj polici.

Članak se nastavlja posle reklama

Obeležene kutije

Nećete imati problema da pronađete ono što vam je potrebno ako su vaše kutije za odlaganje jasno obeležene. Upotrebite crni marker ili kupite bele nalepnice na kojima možete pisati.

Članak se nastavlja posle reklama

Efikasna organizacija prostora ispod sudopere i lavaboa je ključna za održavanje urednosti i funkcionalnosti. Iskoristite ove kreativne ideje za organizaciju kako biste maksimalno iskoristili prostor i olakšali svakodnevne aktivnosti u kuhinji i kupatilu. Ne zaboravite da takođe istražite i druge savete za organizaciju kako biste celokupan prostor u svom domu učinili uređenim i preglednim.

Organizujte vašu kuhinju: Genijalni DIY držači začina koji će vas oduševiti


Borjana Božić

Liudmila Chernetska/gettyimages