Skriveno skladište u spavaćoj sobi: Iskoristite svaki deo prostora

Skriveno skladište u spavaćoj sobi pomoći će vam da na najpametniji način iskoristite svaki delić prostora. 

by | February 27, 2023
skriveno skladište u spavaćoj sobi

Skriveno skladište u spavaćoj sobi pomoći će vam da na najpametniji način iskoristite svaki delić prostora. 

Skrivena moderna rešenja za skladištenje stvari postižu dobru ravnotežu između elegancije i praktičnosti. Spavaća soba nije samo lokacija za spavanje. Trebalo bi razmotriti načine na koje će se svi elementi nameštaja u ovom intimnom prostoru uklopiti i stvoriti harmoničnu atmosferu.

Spavaća soba treba da bude dobro osmišljena kako ne bi dolazilo do brzog pravljenja nereda. Miran san u velikoj meri zavisi od atmosfere koja vam je pred očima i zbog toga je bitno napraviti skriveno skladište u spavaćoj sobi koje će doprineti dobroj organizaciji i izbegavanju narušavanja harmonije pre sna.

Članak se nastavlja posle reklama

Skriveno skladište u spavaćoj sobi za miran san

Noćni ormarići

Noćni ormarići ne bi trebalo da imaju samo jednu funkciju – da pričvrste okvir kreveta, već i da budu mesto na kome pre spavanja možemo ostaviti vodu, knjige, dnevnik i druge stvari koje koristimo neposredno pred spavanje.

Noćni ormarić sa fiokama može da služi da u njega odložite lične stvari tako da su van vidokruga drugih ljudi. Dubina, visina i sastav materijala su vrlo važni pri izboru jer noćni ormarić treba dobro da se uklapa sa krevetom, a ne bi bilo loše birati izdržljiv materijal za gornju ploču kako se ne bi brzo izgrebala.

Članak se nastavlja posle reklama

Tajni ormarić

Tajni ormarić je super način za skriveno skladište u spavaćoj sobi. Može biti integrisan u krevet ili u ormar, pomaže vam da stvari držite pri ruci, a u isto vreme da budu dobro organizovane.

Članak se nastavlja posle reklama

Skriveno skladište u spavaćoj sobi: Krevet sa nevidljivim pregradama

Ovaj osnovni predmet nameštaja je komad otpora u spavaćoj sobi. Ovakav krevet garantuje dobar san, zbog čega su inovacije u dizajnu, izradi i udobnosti centralni elementi modernog kreveta. Pored diskretno skrivenih pregrada pored kreveta, kreveti ovog tipa uglavnom podržavaju podizanje dušeka ispod kog možete pronaći prostor za odlaganje glomazne posteljine.

Članak se nastavlja posle reklama

Na ovaj način postignuta je idealna funkcionalnost za skladištenje  zimskih ćebadi, jorgana, jastuka ili bilo kojih predmeta koje koristite po sezonama i to ga čini savršenim dizajnerskim rešenjem kada je u šitanju skriveno skladište u dnevnoj sobi.

Nadamo se da ćete ukoliko imate problem sa manjkom prostora za skladištenje iz ovog teksta dobiti dobru ideju kojom ćete se voditi.

Članak se nastavlja posle reklama

Jovana Jevtić

Tabitazn/GettyImagesPlus