Savršeno mesto za fotografije u domu

by | July 24, 2023
Savršeno mesto za fotografije

Prikazivanje fotografija je klasičan način da personalizujete svoj dom. Ipak, ovo je savršeno mesto za fotografije koje niste do sada imali priliku da vidite.

Savršeno mesto za fotografije u domu

Možete ići tradicionalnim putem i postaviti bilo šta, od profesionalno izrađene fotografije do ležernog polaroid snimka u okvir. Koristite magnete da pričvrstite fotke na frižider ili ugurajte nekoliko slika u strane ogledala. Međutim, jedan dizajner enterijera u Portlandu pronašao je sjajan način za prikazivanje fotografija i morali smo da ga podelimo sa vama – za slučaj da ovog leta krenete na fotografisanje i ponestane vam okvira (ili ideja) za prikazivanje najlepših prizora.

Savršeno mesto za fotografije koje niste očekivali

Jedan od elemenata u domu ovog dizajnera su svakako fotografije i umetnička dela, a on je pronašao jedinstven način da ih prikaže. Dizjaner je postavio niz od nekoliko kanapa i okačio polaroid fotografije na jedan od najvećih prozora u svom domu uz pomoć mini štipaljki.

Ako osećate da vam ponestaje prostora na zidu ili stolnoj površini za svoje fotografije, isprobajte ovaj trik. Za početak, većina mesta – čak i najmanji stanovi – imaju najmanje jedan ili dva prozora, a velike su šanse da ih niste ukrasili. Zašto ne iskoristite prilično veliko mesto iznad prozora za fotografije?

Ne samo da je ovo jeftin način da izložite najlepše forke, već je i superjednostavan način ako ste podstanar i ne želite da zakucate eksere u zid.

Možete da isečete male postere, otiske, razglednice sa svojih putovanja — ograničenja za ovaj trik zaista se svodi na količinu prozora koje imate i njihovu veličinu.

Još jedna stvar koju treba imati na umu? Osim ako niste pravi maksimalista, verovatno ćete želeti malo prostora između slika na vašem prozoru da biste izbegli pretrpani izgled. Ali za nekoliko stotina dinara i skoro nula truda, ova ideja vam omogućava da iskoristite zaboravljeni prostor za zabavan dodir u svom domu.

Miljana Momirović

Elena Gonzalez Hontoria/GettyImagesPlus