Uskršnja dekoracija: Jednostavno i sa malo ulaganja

by | 12 aprila, 2023
Uskršnja dekoracija: Jednostavno i sa malo ulaganja

Bliži se Uskrs, a pravo je vreme da vaš dom zablista u prazničnoj dekoraciji. U nastavku pogledajte kako uskršnja dekoracija izgleda u lepo uz malo truda. 

Uskršnja dekoracija: Lepo i jednostavno

1. Papirni ukrasi

Sve što vam je potrebno za ovu simpatičnu dekoraciju su papir, lepak i konopac. Potrebno je da dobijete ovalne oblike sečenjem papira, koji će se zatim presaviti na polovine. Jednostavnim lepljenjem svake polovine dobićete ukras koji može poslužiti kao dekoracija na stolu, ali i bilo gde u domu.

2. Uskršnja dekoracija: Zec kao simbol praznika

Za zanimljivu dekoraciju vam nisu potrebni posebni materijali. Možete slobodno reciklirati stvari koje imate u domu, na primer karton od toalet papira. Na prikazanom videu možete videt kako u nekoliko koraka možete napraviti zanimljivu dekoraciju od ovog materijala.

3. Uskršnja dekoracija: Ukras na zidu

Jaja i buđenje prirode su osnovna asocijacija na ovaj prolećni praznik. U nastavku možete pogledati kako izgleda jednostavna, ali vrlo upečatljiva dekoracija koju možete okačiti na zid ili vrata.

4. Držač za salevete – Uskršnja dekoracija

Vaša trpeza ovog praznika može biti vrlo zanimljiva uz nekoliko detalja. Nama se posebno dopa ovaj držač za salvete u obliku zeca, napravljen od žice. Minimalistički, ali lep, dovoljan je detalj iako ne volite preterano ukrašavanje.

 

Borjana Božić

FollowTheFlow/gettyimages