„One Direction“ : Vila u obliku „Titanika“ za paprenih 27.000 dolara nedeljno

by | 17 novembra, 2013
Titanik vila

Najal Horan, Lijam Pejn, Zejn Malik, Hari Stajls i Luis Tomlinson 2010. godine bili su obični momci sa nadama i snovima o uspešnoj karijeri. Nijedan od njih tada još nije mogao ni zamisliti da će samo tri godine kasnije živeti ovakvim životnim stilom.

One Direction

Članovi megapopularnog britanskog sastava „One Direction“ letos su tokom turneje po Severnoj Americi sedam dana bili stacionirani u luksuznoj losanđeleskoj vili u obliku prednjeg dela potonulog broda „Titanik“, koju su tom prilikom iznajmili za fantastičnih 27.000 dolara.

Vila u obliku Titanika Pogled iz vile

Ogromna raskošna vila, jedinstvenog dizajna, sa neodoljivim panoramskim pogledom na Los Anđeles, smeštena je na samom vrhu Holivud Hilsa, i prilično je udaljena od grada, kako bi momci bili na sigurnom u slučaju naleta brojnih obožavalaca.

Unutrašnjost vile Velik bazen

Ova ekskluzivna petospratnica, površine 1.020 kvadrata, poseduje šest spavaćih soba, osam kupatila i dve velike gurmanske kuhinje.

Moderna kuhinja Spavaća soba

Od ostalih luksuznih pogodnosti tu su kućni bioskop, prostorija za fitnes, bar snabdeven raznim vrstama pića, idealan za organizovanje žurki, dve hidromasažne kade smeštene na dva ogromna balkona, bazen dug 14 metara i garaža za 16 automobila.

Trpezarija Dekorativna rasveta

Izvor: dailymail.co.uk


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.